Hírlevél
Látogató számláló
0
1
4
2
9
8
9

Vásárlási feltételek

Vásárlói tájékoztató!

 

Ön most a Váci Mini Mix üzlet virtuális bemutatótermében jár! Itt megtekintheti boltunk kínálatának egy részét, és azon termékeket is, melyek  nem férnek be az üzletünkbe!

Bolt telefon: +36 70 357 5459

A ön által kiválasztott terméket egyeztetés után beszállítjuk, Vác, Zichy Hippolyt 22. szám alatt található boltunkba ahol megtekintheti, és ha tetszik megvásárolhatja. Jelenleg csak készpénzfizetésre van lehetőség. Amennyiben nem tudja személyesen felkeresni boltunkat, úgy a megvásárolni kívánt terméket  e-mailben is megrendelheti.  info@minimix.hu e-mail címen.  Ez esetben, a megrendelőben írja meg a postázáshoz szükséges adatokat, amennyiben ettől eltér, akkor a számlázásit is! A szállítást utánvétellel  a MPL végzi. Ennek költsége a megrendelőt terheli! Átlagos csomag esetén 1200-1500-ft. Ez súlytól, és értéktől függ, ezt az MPL programja számolja ki feladás előtt! Bővebb információt  a +36-70 357 5459 -es telefonszámon kérhet! 

 FONTOS!

Ne regisztráljon! 

Nem müködünk webáruházként!

Áraink az áfát tartalmazzák, és forintban értendőek!

Az általunk forgalmazott termékek  külföldi bemutatók kiállítási darabjai voltak! Így esetenként újracsomagolva kerülnek értékesítésre. A termékek bár nem voltak használva, a jogszabályok szerint használtnak minősülnek! Ez minden esetben megjelenik a kedvezőbb árban is! A nálunk vásárolt termékek esetleges garanciális, szavatossági ügyintézése a vásárlás helyén, a blokk, vagy számla és a termék leadásával történik! Az e-mailben megrendelt termékek kézhezvételekor a vásárló köteles ellenőrizni a csomag tartalmát, a megrendelt árú alkatrészeinek, tartozékainak meglétére, mind a termék sértetlenségére vonatkozóan! Amennyiben bármilyen hiányosságot, sérülést tapasztal azt a lehető legrövidebb időn belül  e-mailben köteles jelezni az info@minimix.hu  címre küldött levélben! Leírva a pontos problémát, azt lehetőség szerint fotóval dokumentálva!

Adatvédelmi tájékoztató:

 

minimix.hu oldalunk nem webáruház! A Váci Mini-Mix üzlet virtuális bemutató termeként üzemel. Az oldalon a tájékoztatásunk ellenére történő regisztrációkat töröljük!  Az e-mailben  a rendeléshez megadott adatokat bizalmasan kezeljük, postázás után töröljük!

 

Elállás joga

Amennyiben a kiválasztott terméket nem személyesen a 2600 Vác Zichy Hippolyt út 22. alatt található  Minimix üzletben vásárolta, hanem azt e-mailben rendelte, és azt postázva kapta meg.  A megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 14 munkanapon belül – figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- a – indokolás nélkül elállhat.
Elállás esetén a csomagban található, kitöltött ellálási nyilatkozatot, az  eredeti számlát,és a terméket sértetlen, külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén vissza küdheti a : 2600 Vác Zichy Hippolyt. út 22. címre. Minimix névre. Az Ön által kifizetett vételárat, az elállást követő 14 napon belül visszatérítjük.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vásárló köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk.

Esetleges hibás teljesítés esetén ne postázzon, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@minimix.hu címre írt levélben, a probléma pontos leírásásval. A vissza postázást mi intézzük! 

Figyelem! A termék megbontása, szétszedése a garancia azonnali elvesztését vonja maga után!

Webáruház készítés