Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
0
9
7
9
5
4
Termék részletek


STOKKE Tripp Trapp etetőszék Red

-33%
STOKKE Tripp Trapp etetőszék Red
Fő kategória >STOKKE termékek
59 900 Ft
Akció: 39 900 Ft39900
Kezdete: 2017.09.23   A készlet erejéig!
STOKKE Tripp Trapp etetőszék

Bontott dobozos,ellenőrzött termék!
 • Peter Opsvik, a Tripp Trapp® tervezője mondja: Az asztalnál csak akkor lesz igazán jó a kedély, ha a kicsinyek magasabban ülnek, mint a nagyok. Éppen ez a gyermekkel együtt növő szék, a Tripp Trapp® alapötlete. A Tripp Trapp® nem csak egy szék, hanem egy darab gyakorlati életfilozófia is.

  Az 1972 óta létező Tripp Trapp® állítható szék forradalmasította a gyermekek ülő-mindennapjait. Ez a világ első gyerekszéke melyet nem tud kinőni használója, hiszen az ülőlap és a lábtámasz könnyen, igazítható a gyermek méreteihez bármelyik korban.

  A Tripp Trapp® -on a gyermekek természetesen, szabadon és lazán ülnek, veszélytelenül felállhatnak hogy valamit elvegyenek az asztalról. A lábtartó nyújtja a döntő többletet a mozgáshoz, így a gyerekeknek van energiájuk a játékhoz és tanuláshoz, vidámak és jól érzik magukat hosszú ideig.

  A Tripp Trapp® szék mára már több mint 7 millió alkalommal vált a gyermekek egészséges növekedését biztosító termékké szerte a világon.

  A STOKKE®Tripp Trapp® telepített európai erdőkből származó bükkfából készül. A vízben oldódó lakk a veszélyes anyagok besorolásának bármelyik határértéke alatt van. A környezetbarát "kék angyal" jelet viseli.

  A STOKKE Tripp Trapp az Ellenőrzött biztonság-ra vonatkozó GS jelet viseli.

  Tulajdonságok
  A külön vásárolható ülőkebetéttel már újszülött kortól használható - ezen kívül még számos extra kiegészítő kapható hozzá (például heveder, ülőpárna). A termék erre a célra telepített lassú növekedésű bükkfából készült.
  Kiegészítővel újszülött kortól használható
  Ülni tudó gyermekek használhatják
  Terhelhetősége (max. kg):80
  Nagy terhelhetősége miatt felnőttkorban is használható
  Asztalhoz tolva is lehet használni
  A lábtartó magassága állítható
  Az ülőrész magassága állítható, így az etetőszék egy szintbe hozható az étkezőasztallal
  Anyaga:bükk
  Mérete - H x Sz x M (cm):45,5 x 49 x 78
  Súlya (kg):7,16

Webáruház készítés