Új jelszó kérése
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
3
4
8
5
9
Termék részletek


Philips Avent SCD570 bébiőrző

-33%
Philips Avent SCD570 bébiőrző
 • Philips Avent SCD570 bébiőrző
 • Philips Avent SCD570 bébiőrző
38 900 Ft
Akció: 25 900 Ft
Kezdete: 2017.10.02   A készlet erejéig!
Philips Avent SCD570 bébiőrző

Bontott dobozos,ellenőrzött termék.
 • Bontott dobozos,ellenőrzött termék.

  A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekével
  Továbbfejlesztett megfigyelés Önnek és gyermekének

  100%-os személyes kapcsolat
  Éjszakai fény és altatódalok
  Beszéd funkció
  Rezgő riasztás
  Automatikusan energiatakarékos Smart ECO üzemmód
  Az egyedülálló Smart ECO üzemmód automatikusan minimálisra csökkenti az átviteli teljesítményt, és növeli az akkumulátor élettartamát. Minél közelebb van a kisbabához, annál kisebb teljesítményre van szükség a tökéletes kapcsolathoz.
  A hangszintjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki
  A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.
  Mindig tisztában lehet azzal, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, vagy hogy csatlakoztatva van-e
  A szülői egység jelez, ha a figyelőegység hatótávolságon kívül van, vagy ha alacsony a töltöttség, ezáltal mindig kapcsolatban lehet gyermekével.
  Figyelje a baba szobájának hőmérsékletét
  Az egyéni riasztás beállítását lehetővé tévő hőmérséklet-érzékelővel figyelemmel kísérheti a baba szobájának hőmérsékletét. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása is nyugtalanná teheti őket. Az egyénileg beállított hőmérséklet-érzékelő a szülői egység digitális kijelzőjén keresztül azonnal jelzi, ha a baba szobájában a klíma megváltozik.
  Akár 330 méteres hatótávolság*
  Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*, hatótávolság a szabadban: max. 330 méter*.
  Megnyugtató éjszakai fény és altatódalok a baba megnyugtatásához
  Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal és egy meleg éjszakai fény. A ház bármelyik helyiségéből választhat az 5 elringató dallam közül, és bekapcsolhatja az éjszakai fényt, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.
  Szóljon gyermekéhez
  Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez. DECT technológia, interferenciamentesség és 100%-os adatvédelemA DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést. Ez biztonságos és személyes kapcsolatot tesz lehetővé, így biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hallja kisbabáját.
  Minden apró kacagást, gőgicsélést, vagy csuklást tökéletesen tisztán hallhat. A DECT-technológia (Digital Enhanced Cordless Telecommunication – Digitálisan Továbbfejlesztett Vezeték nélküli Telekommunikáció) kiváló minőségű, kristálytiszta hangot biztosít, így kisbabáját mindig hallhatja.
  A dokkolóegységgel kényelmesen újratöltheti a szülői egységet.Rendkívül hosszú működési idő: akár 18 óra
  A kis méretű, tölthető szülői egység akár 18 órányi vezeték nélküli megfigyelési időt biztosít.
  Rezgő riasztás
  Szabja személyre a riasztási beállításokat, a szülői egység halk és finom rezgései szolgáltathatják az értesítést.Azonnali tompított üzemmód a békés éjszaka érdekében Az éjszakai tompított üzemmód azonnali bekapcsolásához nyomja meg az üzemmód gombját. Ebben az üzemmódban a jelzőfények és a kijelző fényereje, valamint a riasztások hangereje csökken. A normál üzemmódra a gomb egyszerű, ismételt megnyomásával kapcsolhat vissza.
Webáruház készítés