Látogató számláló

0
5
2
2
7
2
3

Avent SCD845 kamerás bébiőr

Avent SCD845 kamerás bébiőr
Avent SCD845 kamerás bébiőr

Avent SCD845 kamerás bébiőr

Bontott dobozos,ellenőrzött termék

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meg lehet tekinteni üzletünkben.


Bővebben
Raktáron
49 900 Ft
Részletek

A PHILIPS AVENT SCD845 / 26 DECT bébimonitora számos funkcióval rendelkezik: hangokat, képeket továbbít, altatódalokat játszik le, éjszakai fényként és hőmérőként szolgál.

Hatótávolság: beltérben akár 50 m, szabadban akár 300 m
Működési mód: babaegység tápegységgel, szülői egység akkumulátorral
speciális funkciók: FHSS technológia, nagyfelbontású, 3,5 hüvelykes képernyő éjszakai nézettel és 2x digitális zoom, videó, audio, voks és öko mód, altatódal kapcsolatos funkció, éjszakai fény, hőmérséklet-érzékelő, hangerő-szabályozás, fényerő-szabályozás, rezgésjelző , Övcsipesz

Az SCD845 / 26 bébimonitor igazi univerzális: a babaegység nemcsak hangokat küld a fogadó eszközre, hanem képadatokat is. Sötétben is, az éjszakai kilátással rendelkező, nagy felbontású képernyő borotvaéles videofelvételeket nyújt a felnőtteknek. A dupla digitális zoom lehetővé teszi a közeli megtekintést. A babaőrző FHSS technológiával rendelkezik, így az átvitel mindig privát és biztonságos módon titkosított marad.

Az utódok megnyugtatása érdekében a szülők az intercom funkción keresztül kommunikálhatnak velük, vagy a szülői egységen keresztül elindíthatják az altatódal funkciókat. A bébimonitor legfeljebb öt dallamot képes menteni és lejátszani. A készülék éjszakai fény funkcióját felnőttek is be- és kikapcsolhatják anélkül, hogy közvetlenül kellene működtetniük a babaegységet. Ezenkívül a felnőtt kijelzőjén található integrált érzékelő mindig megmutatja a gyermekszoba hőmérsékletét. Ha a beállított minimális vagy maximális hőmérsékletet túllépik, a babaőrző kérésre riaszt.

A szülői vevőkészülék élettartamának optimalizálása érdekében lehetősége van választani a video, audio, Vox vagy Eco mód között. A változattól függően a kijelző be- vagy kikapcsolva marad, hogy energiát takarítson meg. A legjobb esetben az eszköz akár tizenkét órán keresztül is használható marad, mielőtt újratöltődne. Az övcsipesszel ruházathoz rögzíthető, és mindig kéznél van. A beltéri 50 méteres és a szabadban 300 méteres hatótávolság lehetővé teszi az adó megfelelő távolságát. Saját beállításaitól függően mind a kijelző fényereje, mind a hangerő egyénileg szabályozható. Ha a környezeti zaj nagyon domináns, akkor a babaőrző rezgésre is beállítható.