Látogató számláló

0
4
2
4
1
6
4

Axkid One gyerekülés Black

Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black
Axkid One gyerekülés Black

Axkid One gyerekülés Black

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

Csomagolás nélküli, kiállított termék


Bővebben
Raktáron
198 000 Ft
Részletek

Az Axkid ONE az egyetlen ISOFIX autósülés a piacon, amely akár kb. 7 éves korig (61-125 cm). Kategóriájában a legjobb lábtérrel rendelkezik, és könnyen beszerelhető az autóba.

Egy autósülés gyerekkoron át – az Axkid One az első naptól kezdve egészen 7 éves korig használható. Nem kell sok autósülést vásárolni . ( extra párna szükséges – Axkid One Plus)

A legjobb lábtér a piacon – Az Axkid ONE tágas, az állítható ülés pedig több lábteret biztosít, és könnyű hozzáférést biztosít gyermekéhez.

Könnyen használható – a síneken lévő új csúszó kialakítás megkönnyíti gyermeke felszerelését.

Innovatív , könnyű kialakítás – 30%-kal kisebb súlyú, mint a piacon lévő többi autósülés , és kevesebb műanyagból készült .

Gyors és biztonságos beszerelés garantált – csak kattintson az ISOFIX csatlakozókra, hajtsa ki a támasztólábat és engedje el az elfordulásgátló rudat , és már kész is

Bemutatkozik az Axkid ONE – egy új generációs, menetiránynak háttal néző autósülés

Az Axkid ONE új mércét állít fel az autóülések biztonságában. Ez az egyetlen hátrafelé néző ISOfix ülés a piacon, amely i - Size-jóváhagyással rendelkezik 125 cm/23 kg-ig, ami azt jelenti, hogy gyermeke akár 2 évvel tovább utazhat menetiránynak háttal, mint a piacon lévő ISO fix üléseken. A menetiránynak háttal történő utazás akár 5-ször biztonságosabb a gyermekek számára, egészen 6-7 éves korig .

Erős és könnyű kialakítás, Svédországban újítva

Az Axkid ONE új és innovatív kialakítással készült, amely alumíniumból és edzett acélból egy könnyű biztonsági keretet alkot, amely védőgubóként működik. Maga az ülés ütéselnyelő anyagokból készült, hogy minimalizálja az ütközéskor fellépő ütközési erőket. Szellőzőnyílásokat is beépítettek az ülésbe , hogy gyermeke hűvös maradjon a forró nyári hónapokban. Az egész ülés súlya kevesebb, mint 10 kg, így az idősebb és nehezebb gyermekek akár 7 éves korukig hátrafelé utazhatnak.

A legjobb lábtér a piacon

Az Axkid ONE sínekre van felszerelve, így az ülés egy kézzel 30 cm-ig előre-hátra állítható. Ez az egyedülálló funkció megoldja a hátrafelé néző ülések korábbi hátrányait. Könnyebb behelyezni gyermekét az ülésbe, mivel szélesebb a szög. Az idősebb gyermekek számára a biztonsági keret fogantyúként működhet, így könnyen ki- és bemászhatnak. Nincs szükség forgatható funkciókra. Az idősebb gyermekek 7 éves korig vagy 125 cm-ig kényelmesen utazhatnak, és az elfordulásgátló rúd túlméretezett kialakítása azt jelenti , hogy több lábteret kapnak a piacon lévő többi üléshez képest . A sínre szerelésnek köszönhetően szükség esetén könnyen több helyet biztosíthat az első utasnak anélkül, hogy az ülést levenné az autóból, csak tolja hátra az ülést a hátsó ülés felé . A piacon egyetlen más ülés sem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal.

Gyors és biztonságos telepítés 30 másodperc alatt

Sok autósülés, mind a menetiránynak, mind a menetiránynak háttal, bizonyos mértékig helytelenül van beszerelve, ami akadályozza az ülés biztonságát. Ezért az Axkid ONE 6 magától értetődő beépítési lépést és egy önfeszítő elfordulásgátló rudat tartalmaz beépített hangjelzéssel , amely jelzi, hogy az ülés optimális helyzetben van- e . Az ISO fix csatlakozókkal és a könnyű konstrukcióval , amely megkönnyíti a kezelést, garantáljuk, hogy az ülést kevesebb mint 30 másodperc alatt felszerelheti.  

Kényelem 0-7 éves korig

Az Axkid ONE Sleepwell rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi az ülés szögének 42 fokos beállítását. Ez azt jelenti, hogy az Axkid ONE megdönthető, hogy a ONE+ párnával babahordozóként működjön az első hónapokban. Az idősebb gyermekek is értékelni fogják a szöget, és könnyebben elalszanak útközben.

Axkid One+
A puha betétekkel, mint extra támasztékkal és az ülés dőlésszögének beállításával, csecsemője az első naptól kezdve biztonságosan utazhat ebben az ülésben (külön vásárolható).

Adatok:

Engedélyezett életkor: 0-7 év
Engedélyezett súly: 0-23 kg
Engedélyezett magasság: 40 -125 cm *
Szabályzat: R-129 ( i -Size)