Látogató számláló

0
3
7
8
0
4
5

Big Baby csúszda

Big Baby csúszda
Big Baby csúszda
Big Baby csúszda
Big Baby csúszda
Big Baby csúszda

Big Baby csúszda

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

Bontott dobozos, ellenőrzött termék


Bővebben
Raktáron
19 900 Ft
Részletek

A német BIG gyártó cég terméke a Baby gyermek csúszda megdobogtatja az Önök kicsinyeinek szívecskéjét. A semleges színkombinációnak köszönhetően egyaránt alkalmas kisfiúknak és kislányoknak is. Hogy a sérülés veszélye minimális legyen, a csúszda élei lekerekítettek és a lépcsők csúszásgátló felületűek. Ez a Baby BIG csúszda azon kevesek közé tartozik, amelyek a lépcsők mentén magasított kapaszkodóval vannak ellátva, ami növeli a játék biztonságosságát. A szép, élénk kék és piros színek az anti UV szűrőnek köszönhetően, mellyel a csúszda rendelkezik, ugyanolyan ragyogóak maradnak hosszú éveken keresztül.

A Baby BIG csúszda 118 cm hosszú csúszási felülettel három éves kortól felel meg a gyerekeknek önálló játékhoz. Mivel a csúszda robusztus szerkezetű és rendkívül stabil, így biztosan kibírja a gyerekek mókás hancúrozását. Az 50 kilogrammos teherbírásnál addig használhatják a csemeték, míg ki nem nőnek belőle. A BIG termékeket egymástól független intézetek tesztelték és kihangsúlyozták a termékek minőségét. A Baby BIG gyerekcsúszda tesztelt a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság által összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal.

A BIG egy neves német gyártó cég, mely nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik ezt a márkát. A BIG játékgyártó termékei biztonságosságára alapoz, a gyártás során felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek és újrahasznosíthatók, de az egészségre sem károsak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Méretek: 134 x 60 x 92 cm
Termék magassága: 92 cm
Teljes hosszúság: 134 cm
Csúszófelület magassága: 118 cm
Tömeg: 7,5 kg
Maximum terhelés: 50 kg