Látogató számláló

0
2
4
5
4
8
5

Bruder tűzoltóautó 02582

Bruder tűzoltóautó 02582
-47%

Bruder tűzoltóautó 02582

Bruder tűzoltóautó 02582

bontott dobozos, ellenőrzött termék


Bővebben
16 900 Ft
8 900 Ft
Kezdete: 2021.04.08   A készlet erejéig!

Részletek

Leírás:

A tűzoltó autó a 02801 hang és fényjelző modullal szerelve kerül forgalomba. Négy különböző funkcióval: duda, motorhang, villogó fény és sziréna hang. A sziréna hangja kellemes, a játékban nem résztvevőknek sem zavaró. 
A hátsó felépítmény része a megtölthető víztartály, a hosszú feltekerhető tűzoltó tömlő, és a kézi vízpumpa. A vízpumpa teljesen működőképes, a kar mozgatásával a tartályba töltött vizet spricceli ki a tűzoltótömlő végén. A létra teljesen körbefordul, emelhető, hosszan kitolható. A létra végére a tartozék emelőkosár szerelhető fel. A létra mozgatása két tekerővel történik. Egyik a magasságot, másik a kitolást állítja. Emeléskor felszerelhető a négy támasztóláb. A kitolt létra bármilyen helyzetben stabilan megáll. Tartozék még egy kiegészítő létra. A kerekek gumiból készültek, mintázatuk olyan mint az igazi teherautóknak.
A mintaként szolgáló igazi teherautók motorja a fülke alatt helyezkedik el, és a vezetőkabin előre döntésével lehet hozzáférni. Ezt a megoldást alkalmazta a Bruder kicsiben. A plexi szélvédővel szerelt vezetőkabint előre döntve, láthatóvá válik a részletesen kidolgozott motortér.