Látogató számláló

0
2
6
2
9
8
4

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar


Bővebben
Raktáron
3 900 Ft
Részletek

A szett tartalma: Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar Day Eau de Parfum 25 ml x 2, Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar Night Eau de Parfum 25 ml x 2.

A Jean-Pierre Sand 300 km / h sebességű Eau de Parfum egy dinamikus szett ajánlat a német márkától. A versenyautós palackba rejtett négy üvegből álló készlet tükrözi az illat jellegét. Az erős, karakteres aroma két változatban kapható - nappali és éjszakai.

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar Day

Használjon friss és frissítő készítményt minden reggel. A lédús citrom és néhány ropogós alma szelettel dúsított bergamott energiát ad már az aroma kezdetén. A rózsafa sötét szavakkal szólal meg, körülötte az arany fahéj ködében az illat kiteljesedésében. A csípős szegfűszegnek köszönhetően fűszeres árnyalatot hoz létre. Az egész aroma belefűződik a cédrus és a szantálfa fás ágaiba.

Jean-Pierre Sand 300 mph Speedcar Night

A Speedcar Night egy új, sportos férfi illat, amelynek lényege a férfiasság hangsúlyozása. Hihetetlenül erős és tartós. Ideális a modern férfi számára, aki szeret őrült lenni! Az illat a lédús grépfrút, a csípős bors és az édes narancs erőteljességével nyílik. A földes vetiver, a füstös pacsuli és a bársonyos rózsa enyhén virágos jegyeivel teljesedik ki. Végezetül a cédrus és a szantálfa enyhén fás akkordjaival zárul.

Fej: Grapefruit, Narancs, Bors
Szív: Vetiver, Pacsuli, Rózsa.
Alap: cédrus, Flint, szantálfa