Látogató számláló

0
5
0
9
8
3
8

Nagy LED-es puzzle asztal

Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal
Nagy LED-es puzzle asztal

Nagy LED-es puzzle asztal

Bontott dobozos, ellenőrzött termék


Bővebben
Raktáron
9 900 Ft
Részletek

Aki szeret puzzle-zni, az tudni fogja: hova tegye a puzzle összes apró darabját? És mit csináljon az elkezdett puzzleval, ha szünetet akar tartani, vagy látogatók jönnek, és le kell takarítani az asztalt?

Minden puzzle-darab megtalálja a helyét a négy praktikus fiókos kirakós asztalon, és könnyen szétválogatható. A kirakós asztal elég nagy az akár 1500 darabos kirakós játékokhoz . Ha becsukja a fiókokat, könnyen félreteheti az éppen elkezdett munkát.

A kirakós asztalon található összes termékrészlet egy pillantással:

  • Puzzle asztal 4 fiókkal
  • elég nagy az 1500 darabos kirakós játékokhoz
  • sima játékfelület
  • 4 integrált fiók praktikus fa fogantyúval a nyitáshoz és záráshoz
  • Anyaga: fa keret, MDF lap
  • Szín: világosbarna
  • Méretek: kb. 89 x 66 x 4,5 cm (H x Sz x Ma)
  • Szállítási terjedelem: 1x puzzle asztal

A kiváló minőségű fa a kirakós asztalt különösen tartóssá és stabillá teszi. Az oldalsó megemelt élek megakadályozzák az egyes puzzle-darabok lecsúszását és eltévedését. Ráadásul a kirakó mindig formában marad és nem csúszik.

Élvezze ennek a praktikus , fiókos kirakós tálca előnyeit az egész családdal: Amikor csak kedve támad kirakózni, csomagolja ki a kirakós asztalt, és kezdje el. Az innovatív asztallal bármikor és bárhol megcsinálhatja a kirakós játékot. Az asztal ezután az ágy vagy a kanapé alá helyezhető, hogy helyet takarítson meg.

Kétszer praktikusabb: a kirakós asztal kivehető fiókjai

sima felület lehetővé teszi az egyes puzzle-darabok egyszerű mozgatását a táblán előre-hátra. Az integrált fiókok elegendő helyet biztosítanak a kirakós darabok számára, amelyekre csak később lesz szüksége a kirakós játék során. Ezenkívül a fiókokat teljesen kiveheti, és gond nélkül használhatja egyedi válogatótartályként. Így a kirakós játék minden darabja egy pillantás alatt elérhető.


Az elemeket nem tartalmazza.