Látogató számláló

0
2
2
9
2
4
2

Ergobaby Original kenguru Black & Camel

Ergobaby Original kenguru Black & Camel
Ergobaby Original kenguru Black & Camel
Ergobaby Original kenguru Black & Camel
Ergobaby Original kenguru Black & Camel
Ergobaby Original kenguru Black & Camel
Ergobaby Original kenguru Black & Camel
-48%

Ergobaby Original kenguru Black & Camel

Ergobaby kenguru Black & Camel

 

Bontott dobozos,ellenőrzött termék.


Bővebben
41 900 Ft
21 900 Ft
Kezdete: 2020.10.19   A készlet erejéig!

Részletek

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

Kényelmes, funkcionális és ergonomikus csatos hordozó

Az Ergobaby hordozók harmadik generációja, melytől a márka elnevezése is ered, kényelmesebb, mint eddig bármikor. A hordozó jó minőségű, tartós anyagból készült, kiválóan bélelt vállpántokkal és derékpánttal, melyek könnyen állíthatóak és biztosítják a hordozó tökéletes illeszkedését. Az Ergobaby Original, ahogy minden Ergobaby hordozó, lehetővé teszi, hogy gyermekét a testközelségben hordozza, biztonságban és kényelemben érezze magát, miközben biztosítja Önnek a mozgás szabadságát. A hordozó az ergonomikus dizájn miatt egyaránt alkalmas a mindennapi tevékenységek végzésére és a hosszabb sétákhoz.
Az Ergobaby hordozók az újszülött szűkítőbetét használatával lehetővé teszik a baba fiziológiásan helyes hordozását születéstől egészen óvodás korig, illetve a 18 kg testsúly eléréséig. Az újszülöttek számára készült szűkítőbetét használata nélkül kb. a baba 4 hónapos korától használható.
Az Ergobaby ergonomikus formatervezése támogatja a baba csípőjének és gerincének fejlődéséhez szükséges természetes testhelyzetet. A hordozóeszköz a szülő csípője és válla között osztja el a baba súlyának nagy részét, ezzel segít a gerincre nehezedő nyomás csökkentésében.
Az Ergobaby hordozó csökkenti a szülők fizikai terhelését azáltal, hogy egyenletesen elosztja a baba súlyát a szülő csípője és válla között. Ennek során a szülő keze szabadon marad, így például kinyithatja az autó ajtaját, kezét nyújtsa másik gyermekének., stb.

Tulajdonságok:

 • Puha, formázott csatos hordozó, ergonómiai kialakítással – a hordozó felső része felemelhető vagy lehajtható, hogy a baba hátának, nyakának és fejének megfelelő támaszt nyújtson.
 • Lehetővé teszi a baba elöl (kizárólag arccal befelé néző pozícióban), valamint háton- és csípőn hordozását.
 • Egyszerű használat a baba születésétől (újszülött részére való szűkítőbetéttel,ami nem tartozék) a 18 kg-os testsúly eléréséig.
 • Biztosítja a baba fiziológiás testhelyzetét és az ideális súlyeloszlást.
 • A Nemzetközi Csípőrendellenesség Intézet (International Hip Dysplasia Institute) “a csípő egészségét szolgáló” termékként ismerte el a hordozót.
 • Az alvócsuklya biztosítja a gyermek védelmét a kíváncsi tekintetektől, a napsugárzástól, a széltől és az esőtől. Az alvócsuklya lekapcsolható és használaton kívül a hordozó elülső részén található zsebben tárolható. A csuklya továbbá kapcsokkal rendelkezik magasságának állításához, illetve magasságának a baba méretéhez való igazításához.
 • Kiegészítő, cipzárral zárható zseb, apróságok tárolására.
 • Egyszerűen állítható magasságú mellpánt.
 • Kiváló minőségű csatok – számos teszteléssel, megerősített varratok a szövet minden részén.
 • A tartósság a kritikus illesztéseknél 40 kg-ig tesztelve.
 • Mosógépben mosható (kímélő programon, legfeljebb 30°C-on).
 • 100% pamut alapanyag.

  Méret:

 • Vállpántok hossza: 60 – 114 cm
 • Derékpánt hossza: 60 – 124 cm