Látogató számláló
0
2
0
5
9
5
0
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Termék részletek


Livington mini hősugárzó

-51%
Livington mini hősugárzó
 • Livington mini hősugárzó
 • Livington mini hősugárzó
 • Livington mini hősugárzó
9 900 Ft
Akció: 4 900 Ft
Kezdete: 2020.01.27   A készlet erejéig!

Livington mini hősugárzó

Bontott dobozos,ellenőrzött termék


 • Változtassa otthona hűvösebb zugait kellemesen meleggé anélkül, hogy villanyszámlája az egekbe szökne! Felejtse el a veszélyes olajradiátorokat, a nagy energiaigényű fűtőtesteket! Megérkezett a világ egyik legkisebb és legtakarékosabb mini hősugárzója!
  Lakása bármely pontján bevethető, nem igényel hosszabbítót, nem lesz útban. Csak dugja be a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a kívánt hőmérsékletet és pillanatok alatt élvezheti is a meleget. Ráadásul roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot – pedig olyan erős, hogy akár egy 20 m2 es területet is képes befűteni.
  2 egyszerű lépés, és az elektromos hősugárzó azonnal üzemkész
  Csatlakoztassa a vezeték nélküli egyszerűen egy konnektorba, a bekapcsológombot megnyomva a készülők azonnal működni kezd. Ezután nincs más dolga, mint beállítani a kívánt hőmérsékletet a digitális termosztáton, a beépített ventilátorok segítségével a meleg levegő átjárja a helyiség minden pontját!

  Bárhol, bármikor használható - kellemes meleget varázsol otthona bármely pontján - alacsony áramszámlával!
  A Livington rendkívül praktikus és bárhol bevethető. Használhatja a hálószobában, gyerekszobában, konyhában, nappaliban, télikertben, irodában, sőt még a garázsban is, egyszóval bárhol bármikor hasznát veheti! Hűvös tavaszi-őszi estéken is kifejezetten ideális, amikor a hagyományos fűtés már vagy még nem működik, vagy Ön csak egy helyiséget szeretne kellemesen meleggé varázsolni.

  A hagyományos hősugárzók rengeteg energiát fogyasztanak, a Livington használata naponta csak pár Forint! De nem csak ebben jobb!
  Spórolja meg magának a magas fűtésszámla miatti bosszúságot - otthona kellemes melegét alacsony energiafelhasználással is elérheti a Livington mindennapi használatával! Egy átlagos árkategóriájú, piacon kapható hősugárzó nem rendelkezik állítható termosztáttal, nincs automata ki- és bekapcsolás funkció. Ezek az eszközök gyakran túlmelegednek, és rengeteg energiát fogyasztanak. A Livington mini hősugárzó ezzel szemben nem okoz óriási extra kiadásokat; számos kiváló, felhasználóbarát funkcióval rendelkezik!

  A Livington mini hősugárzó előnyei:

  • helytakarékos, vezeték nélküli, egyszerű csatlakoztatni
  • minden szabványos magyarországi aljzatba tökéletesen illeszkedik
  • a forradalmi thermo-kerámia technológia lehetővé teszi, hogy apró termete ellenére is olyan hatékonyan tudjon fűteni, mint egy nagyméretű radiátor
   a Livington rendelkezik egy gazdaságos, automatikus klimatronic–termosztáttal, ami így működik: Ön kiválasztja a kívánt hőmérsékletet 15 és 32 fok között, majd a hősugárzó automatikusan bekapcsol. Majd miután elérte a kívánt hőmérsékletet, magától kikapcsol
  • két fokozatú fűtőprogrammal rendelkezik: egyetlen gombnyomásra akár pillanatok alatt felfűthet egy szobát, vagy választhatja a normál fűtési-sebességet is
  • akár egy 20 m2-es helységet is képes felfűteni szinte percek alatt
  • automatikus biztonsági kikapcsoló funkcióval rendelkezik
  • nem melegszik túl, használata biztonságos
  • Ön állíthatja be, hogy meddig fűtsön, végül magától kikapcsol

  • Méretek: 13,7 x 8,5 x 15,5 cm

Webáruház készítés