Látogató számláló

0
5
2
2
5
3
6

BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz

BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz
BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz
BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz
BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz
BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz

BabyBjörn ONE Cotton kenguru schwarz

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

csomagolás nélküli, ellenőrzött termék


Bővebben
Raktáron
39 900 Ft
Részletek

Biztonság és kényelem
A rugalmas és szuperkönnyű One babahordozó születéstől egészen 15 kilogrammos súlyig elkíséri a gyermekeket. A négy kényelmes hordozási lehetőségnek köszönhetően a babahordozó együtt növekszik a gyermekkel. A két mellhelyzetben az újszülöttek érzik szüleik közelségét.

Az integrált csecsemőbetét és a kiegészítő lábhurkok stabil testtartást biztosítanak a fejlődést elősegítő csípőbarát terpesz-guggoló helyzetben. Ha a mini hízik, az üléspozíció egy kicsit alacsonyabbra van állítva.

Előre tekintve a gyermekek öt hónapos koruktól a hordozóról tekintenek a világra. Egy évtől a modell hátizsákként is használható. A széles ülésszerkezetnek köszönhetően a kisgyermekek szabadon mozgathatják karjaikat és lábukat. Amikor a kicsik elalszanak, az összecsukható fejtámla stabilizálja a nyakat.

Rögzítés


A One babahordozó összes pántja puha párnázott és állítható. Nem csak tökéletesen alkalmazkodik anya vagy apuka termetéhez, hanem egyenletes súlyelosztást is biztosít. A széles öv rögzíti az utódokat, és leveszi a terhet a szülők hátáról. A vállpántok és az oldalsó pántok egy csattal villámgyorsan állíthatók, és már indulhat is.


Különleges jellemzők:


A BabyBjörn One legújabb verziója további funkciókkal és új dizájnnal nyűgöz le: A babahordozó most még jobban alkalmazkodik, és puhább, biztonságosabb érzést ad gyermekének. Ön is profitál majd az innovációból: a kevesebb anyagnak köszönhetően jobban érzi babáját, és gondoskodhat arról, hogy természetes testtartást vegyen fel.


A fejtámla magasabban van, mint korábban. Az újszülöttek és az idősebb gyermekek több védelmet és támogatást kapnak. A fokozatmentes beállításnak köszönhetően a heveder szélessége optimálisan illeszthető gyermekéhez - a lehető legnagyobb ülés szélesebb, mint korábban.

Anyag:
Főanyag: 60% pamut, 40% poliészter
Bélés: 100% pamut
Deréköv bélés: 100% poliészter Bélés:
100% poliészter

Ajánlott életkor : születéstől (min. 3,5 kg/53 cm) kb. 3 éves korig (max. 15 kg/100 cm)
Terhelhetőség : 15 kg-ig
Hordozási módok: mellkasi hordás (2 magasság), háton hordás, hordás elöl (min. 5 hónap, max. 12 kg) előre fordítva
Zárás : állítható övrendszer, széles öv csattal, előre kialakított vállpántok csatokkal, oldalsó hevederek biztonsági csatokkal
Súly : 1,4 kg
Felszereltség : integrált újszülött betét, lábhurkok, párnázott vállpántok, párnázott és állítható deréköv, állítható fejtámla
Anyaga : tartós textil, a bélés tiszta pamutból