Látogató számláló

0
4
4
9
6
3
8

Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit

Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit
Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit

Babybjörn ONE 3D Mesh babahordozó, Anthrazit

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

csomagolás nélküli, ellenőrzött termék


Bővebben
Raktáron
32 900 Ft
Részletek

Figyelem! Az egyik csatja karcos!

A BabyBjorn ONE babahordozó puha, ergonomikus és nagyon kényelmes. A hordozás közbeni közelség erősíti a gyermek és a szülő közti köteléket az élet első napjától. A rugalmas anyag természetesen illeszkedik a testhez, így a gyermek természetes testhelyzetben marad, C alakú háttartással.

Ergonomikus, puha és kényelmes
A gyermekkel együtt növekszik
A mérete és az ülőrész szélessége állítható
Újszülötteknek alkalmas integrált betét
4 hordozási helyzet, a mellkason és a háton
Gyermekeknek 0–3 éves kor között
Könnyen alkalmazkodik a gyermek korához és méretéhez

A BabyBjorn ONE gyermekével együtt nő a következőknek köszönhetően:
az ülőrész szélessége teljes mértékig állítható
újszülötteknek alkalmas integrált betéttel ellátott
könnyen állítható fejtámla és hevederek.
A ONE babahordozó 4 szállítási lehetőséget kínál, amelyek könnyedén és biztonságosan változtathatóak.
Széles és kényelmes derékövvel és vállpántokkal ellátott, melyek puha béléssel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a gyermek súlyának egyenletes eloszlatását, így csökkentve a szülő gerincének és vállainak terhelését. A gyermek hordozása így kényelmes, születéstől fogva egészen 3 éves korig, amikor már a súlya nagyobb.

Tulajdonságok és előnyök

4 hordozási helyzet – a mellkason és a háton. Kiválaszthatja azt a pozíciót amely Önnek és a gyermeke számára a legmegfelelőbb: a gyermek arca Ön felé fordulva (két magassági helyzet a gyermek korától függően), a gyermek háttal Önnek, valamint háton való hordozás.
Újszülötteknek alkalmas integrált betét. A ONE babahordozó két magasságban teszi lehetővé a baba hordozását. A magasabb pozíció újszülötteknek alkalmas, min. 3,5 kg súllyal. Így a gyermek arcos közelében lehet. Az alsó rész idősebb gyermekeknek alkalmas.
Ergonomikus lábhelyzet. Az első panel szélessége teljesen állítható a pozicionáló zárral ellátott különleges cipzáraknak köszönhetően. Ennek köszönhetően a baba csípője kényelmes és ergonomikus helyzetben lesz.
A puha, párnázott vállpántok maximális kényelmet biztosítanak. A vállpántok rendkívül vastag, puha bélése soha nem látott kényelmet biztosít a gyermek hordozása közben.
Kényelmes deréköv. A széles, erősített deréköv egyenletesen oszlatja el a gyermek súlyát, így ergonomikus hordozást biztosít.
Állítható és magasabb fejtámasz. A fejtámasz megfelelő védelmet nyújt az újszülött babáknak. Támogatást nyújt a gyermek nyakának abban az időszakban, amikor annak izmai még nincsenek elegendően kifejlődve ahhoz, hogy megtartsák a gyermek fejét a megfelelő pozícióban. A támogatás abban az esetben is értékes, na a nagyobb gyermek elalszik a babahordozóban. A ¨fejtámasz könnyen összecsukható annak érdekében, hogy ne akadályozza az idősebb gyermek látószögét.
Idősebb gyermek háton is hordozható. Amikor a gyermek idősebbé válik, a háton való hordozása kényelmesebb. A háton 12 hónaposnál idősebb gyermekek hordozását ajánljuk.
Hip-friendly (csípő-barát) babahordozó. Az International Hip Dysplasia Institute (Nemzetközi Csípő Diszplázia Intézet) megerősítette, hogy BabyBjorn ONE ergonomikus babahordozó egészséges helyzetben tartja a baba csípőjét. A gyermekek oldala megfelelő támogatást kap, optimális helyzetben van, miközben a lábak kifelé irányulnak. Ez hozzájárul a csípőízület megfelelő fejlődéséhez, ami nagyon fontos az első hónapokban.
Gyermekeknek megfelelő anyag. A BabyBjorn ONE babahordozó készítésénél használt összes anyag biztonságos a gyermekek számára. Teszteltek, megfelelnek az Oeko-Tex Standard 100 Class I tanúsítványnak. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak káros allergéneket.

Leírás:

Életkor: A babahordozó a gyermek születésétől egészen 3 éves korig ajánlott.
Minimális súly / magasság: 3,5 kg / 53 cm.
Maximális súly / magasság: 15 kg / 100 cm.
FIGYELEM! A gyermek arccal való kifelé hordozása a mellkason csak öt hónapos kortól ajánlott.
A gyermek maximális megengedett súlya: 12 kg
A 3,5–4,5 kg súlyú gyermekek esetében egy csat használatos, amely csökkenti a lábakra alkalmas teret (tartozék).
Anyaga: A babahordozó megfelel az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítványnak, I. osztály – gyermekeknek alkalmas termékek. A tanúsítvány garantálja, hogy a termék megfelelő kisgyermekek számára, nem okoz irritációt és allergiát.

Fő anyaga: 100% poliészter
Bélés: 100% poliészter
Tartócipzár: 100% pamut
Bélés: poliészter és PU hab (deréköv és vállpántok)
Az AIR sorozatba tartozó babahordozók 3D hálós anyagból (mesh) készültek, ennek köszönhetően légáteresztők és gyorsan száradnak.
Karbantartás: Mosógépben 40° C-os mosási hőmérsékleten mosható. Mossa külön.Ne szárítsa szárítóban. Nem vasalható.
Biztonság: A BabyBjorn ONE babahordozó megfelel az európai biztonsági normáknak és az EN13209–2 tanúsítványnak: 2015 és az ASTM F223 amerikai szabványnak.