Látogató számláló

0
5
2
3
4
8
4

ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel

ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel
ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel
ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel
ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel
ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel

ErgoBaby Original kenguru újszülött szűkítővel Black/Camel

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

Bontott dobozos,ellenőrzött termék


Bővebben
Raktáron
39 900 Ft
Részletek

Teljes ergonómia 4 pozícióban való hordozáshoz.

Maximális kényelem a szülőknek, ergonómia a babáknak.
Az Ergobaby 360 egy 4 pozícióban használható csatos hordozó, amely négy kényelmes és ergonomikus pozíciót biztosít a baba hordozásához:

 

 elöl, a hordozó személy felé fordított pozícióban,
 elöl, kifelé fordított pozícióban,
 csípőn hordozáshoz
 háton hordozáshoz.


Az Ergobaby Original csatos hordozó az újszülötteknek való szűkítőbetét behelyezésével biztosítja a baba egészséges és fiziológiás hordozását a születéstől kezdve egészen óvodás koráig, illetve a 20 kg testsúly eléréséig. Az újszülöttek esetében használandó szűkítőbetét nélkül kb. a baba 4 hónapos korától használható.
Az Ergobaby ergonomikus formatervezése támogatja a baba csípőjének és gerincének fejlődéséhez szükséges természetes testhelyzetet. Az egyedülálló, különleges hordozó biztosítja, hogy a baba lábai a fiziológiás “M”-alakú tartásban helyezkedjenek el, gerince pedig fiziológiásan ívelt pozícióban (C alakban) legyen megtámasztva.
Az Ergobaby hordozó a szülők számára csökkenti a fizikai erőfeszítést, mivel a baba súlyát egyenletesen elosztja a szülő csípője és válla között. Ennek során a szülő keze szabadon marad, hogy további dolgokat végezhessen velük, pl. kinyithassa az autó ajtaját, kezét nyújtsa másik gyermekének., stb. Öszzefoglalva: hogy aktív és produktív maradhasson a mindennapokban.

Tulajdonságok:


– Egyszerű használat a baba születésétől (újszülött részére való szűkítőbetéttel) egészen 20 kg testsúly eléréséig.
– Ergonómikus 4-féle hordozási pozícióban: a csatos hordozó szélessége állítható, így a szülő számára lehetővé teszi, hogy a hordozót ahhoz a pozícióhoz igazítsa, melyben gyermekét éppen hordozza.
– Az hordozó felső része felemelhető vagy lehajtható, hogy a baba hátának, nyakának és fejének megfelelő támaszt nyújtson.
– Kényelmes és ergonómiailag megfelelő a babák és a szülők számára egyaránt. A széles derékpánt és a párnázott vállpántok kényelmet biztosítanak a szülőnek és egyenletesen osztják el a baba súlyát.
– A Nemzetközi Csípőrendellenesség Intézet (International Hip Dysplasia Institute) “a csípő egészségét szolgáló” termékként ismerte el a hordozót.
– A kapucni biztosítja a gyermek védelmét a kíváncsi tekintetektől, a napsugárzástól, a széltől és az esőtől. A kapucni lekapcsolható és használaton kívül a hordozó elülső részén található zsebben tárolható. A kapucni továbbá kapcsokkal rendelkezik magasságának állításához, illetve magasságának a baba méretéhez való igazításához.
– Kiváló minőségű pántok melyek színe egyezik a hordozó színével, könnyen állíthatók, meghúzhatók.
– Mellpánt, melynek magassága egyszerűen állítható.
– Kiváló minőségű csatok – számos teszteléssel, megerősített varratok a szövet minden részén.
– A tartósság a kritikus illesztéseknél 40 kg-ig tesztelve.
– Számos kiegészítővel kombinálható.
– Mosógépben mosható (kímélő programon, legfeljebb 30°C-on).
– 100% kiváló minőségű pamut.